Padlizsánkrémes tortilla

Villámgyors, mégis tápláló vacsora sietős hétköznapokra (és hétvégékre).

(2 adag)

  • 3 elősütött tortilla lap
  • 1 üveg Kanálka Padlizsánkrém
  • 4-5 levél jégsaláta megmosva
  • 2 paradicsom felkockázva
  • 1 lilahagyma felkarikázva
  • 1/2 tömb füstölt tofu felkockázva
  • 1 teáskanál olíva olaj
  • 1 kisebb marék csíra (például brokkoli csíra)

A tofut az olajon aranybarnára pirítjuk. A tortilla lapokat átmelegítjük, megkenjük őket a padlizsánkrémmel, elosztjuk rajtuk a pirított tofut, a tisztított, darabolt zöldségeket, legvégén a csírákat, majd feltekerjük őket, és már tálalhatunk is. Jó étvágyat!

Padlizsánkrém

195g